Așa cum Trupul are nevoie de hrană sănătoasă și Sufletul are nevoie de Adevăr!
Promovăm calitatea și micii producători care manufacturează, în cantitați mici, produse 100% naturale!

Comenzi telefonice:
0768 109 520

0 Cosul meu
  • Vin manastiresc - Manastirea Vatoped - Cabernet Sauvignon 2017 - rosu sec 750 ml

Vinul rosu sec Cabernet Sauvignon, are un buchet bogat cu o textura corpolenta, culoare rosu-rubiniu si cu taninuri echilibrate.

Muntele Athos ofera conditii remarcabile, atat ca proprietati ale solului, cat si ca temperaturi pentru cultivarea de soiuri deosebite de vin, de o calitate cu totul exceptionala.

Climatul bland este o adevarata binecuvantare pentru calugarii de aici, de vreme ce lipsesc din acest spatiu poluarea industriala si interventia omului.

Sfanta Manastire Vatoped detine plantatii intinse de vita-de-vie, unde parintii cultiva vinuri organice, vinuri care au fost deja premiate si certificate de Organismul de Control si Cetificare DIO.

De asemenea, tot aici se gasesc si o crama la ultimele standarde unde butoaiele uriase din lemn, pastrate in stare foarte buna, ne duc cu gandul la traditia vinului si la mainile harnice ale parintilor de aici, de la Sfanta Manastire Vatoped. Cultivarea si recoltarea strugurilor, producerea vinului precum si procesul de maturare au loc in spiritul desavarsit al respectului pentru mostenirea monahala si pentru cea lasata de parintii antichitatii.

Un dar binecuvantat pentru noi toti de la Sfantul Munte Athos.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Vin manastiresc - Manastirea Vatoped - Cabernet Sauvignon 2017 - rosu sec 750 ml

  • 74,50 Lei


Etichete: vin bisericesc