Așa cum Trupul are nevoie de hrană sănătoasă și Sufletul are nevoie de Adevăr!
Promovăm calitatea și micii producători care manufacturează, în cantitați mici, produse 100% naturale!

Comenzi telefonice:
0768 109 520

0 Cosul meu
  • Cadou: Arta culinara a Sfantului Munte

Cadoul contine produse de calitate superioara, manufacturate cu dragoste si rabdare de calugarii de la marea Manastire Vatoped.  

O Cartea Arta culinara a Sfatului Munte - O suta douazeci si sase de retete continand toate secretele unei diete datatoare de indelungata viata, pe care monahii Sfantului Munte le folosesc de veacuri, sunt dezvaluite pentru prima oara de catre batranul Epifanie de la Mylopotamos.

O Sticla de 750ml de vin BIO roze sec, Grenache-Syrah, EvDokimon, an 2020

Vinul are o culoare rozaliu-deschisa, cu un gust tonic, usor intepator, ce aminteste de fructe proaspete.

Medaliat cu argint la Olymp Awards. Climatul bland care invaluie peninsula Sfantului Munte este o adevarata binecuvantare pentru calugarii de aici, de vreme ce lipsesc din acest spatiu poluarea industriala si interventia brutala a omului. Peninsula ofera conditii remarcabile, atat ca proprietati ale solului, cat si ca temperaturi pentru cultivarea de soiuri deosebite de vin, de o calitate cu totul exceptionala.

Un borcan de 250g cu miere de susura - Susura este o planta care creste in Sfantul Munte. Florile frumoase ale acestei plante au un fel de miere naturala. Mierea de susura are un gust de flori exotice, deosebit, cu multe arome. Flora diversificată, soarele generos și clima uscată fac din mierea de la Sfantul Munte un produs special, cu o savoare unică și intensă, de o calitate superioară.

O sticla de 750ml cu Ulei de masline extravirgin BIO Agoureleo, cu aciditate mica. Calitatea excepțională a uleiului de măsline de la Mănăstirea Vatoped a fost apreciată în mai multe rânduri de specialiști din întreaga lume.

Premii: - Medalia de aur la Olympia Awards 2019-2020

                - Medalia de aur la Berlin Global OliveOil Awards

Masline BIO in saramura negre sau verzi

Maslinele sunt culese si selectate manual, una cate una, apoi sunt pregatite dupa o reteta de preparare proprie din Sfantul Munte, dupa principii si traditii vechi, testate si folosite de sute de ani. In procesul de prelucrare a maslinelor se aplica metode exclusiv traditionale, fara adaosul vreunui tip de conservanti sau a altor substante daunatoare.

Pasta de masline negre sau verzi Aroma delicioasa si calitatea excelenta a maslinelor EuDokimon este rezultatul unei combinatii de plantatii de masline strict selectate, in microclimatul ideal, recolta atent selectionata si metode de productie care sunt in armonie cu natura.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Cadou: Arta culinara a Sfantului Munte

  • 365,00 Lei


Etichete: Cadou: Arta culinara a Sfantului Munte