Așa cum Trupul are nevoie de hrană sănătoasă și Sufletul are nevoie de Adevăr!
Promovăm calitatea și micii producători care manufacturează, în cantitați mici, produse 100% naturale!

Comenzi telefonice:
0768 109 520

0 Cosul meu
  • Apiveren gel, Institutul apicol 150ml

Uz extern

Gel calmant cu efect răcoritor ce conține venin de albine, mentol și extracte naturale de plante eficient în reducerea disconfortului la nivelul articulațiilor, mușchilor și tendoanelor.

Acționează ca relaxant și revigorant al musculaturii după efort fizic și îmbunătățește flexibilitatea articulațiilor.

INGREDIENTE: Aqua, Menthol, Triethanolamine, Carbomer, Propylene Glycol, Arnica Montana (Flower) Extract, Melaleuca Leucadendron Cajeputi Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Curcuma Longa Root Extract, Bee Venom, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

MENTIUNI DE SANATATE SI RECOMANDARI: Gel calmant cu efect răcoritor ce conține venin de albine, mentol și extracte naturale de plante eficient în reducerea disconfortului la nivelul articulațiilor, mușchilor și tendoanelor. Acționează ca relaxant și revigorant al musculaturii după efort fizic și îmbunătățește flexibilitatea articulațiilor.

MOD DE UTILIZARE: Aplicați produsul la nevoie în strat subțire masând ușor zonele afectate ale corpului până la absorbție

INFORMATII SUPLIMENTARE: Înainte de prima utilizare aplicați produsul pe o suprafață mică de piele (1-2 cm2), așteptați 48 ore, iar dacă nu apare niciun efect advers, utilizați conform instrucțiunilor de folosire ale produsului Se recomandă prudență la utilizare pentru persoanele cu alergie cunoscută la produsele apicole.

Produs testat dermatologic

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Apiveren gel, Institutul apicol 150ml

  • 38,00 Lei


Etichete: unguent