Așa cum Trupul are nevoie de hrană sănătoasă și Sufletul are nevoie de Adevăr!
Promovăm calitatea și micii producători care manufacturează, în cantitați mici, produse 100% naturale!

Comenzi telefonice:
0768 109 520

0 Cosul meu
  • Ulei de masline extravirgin, presat la rece, Mananastirea Vatoped 5l

Ulei de Măsline manastiresc, extravirgin, provenit din grădina proprie a Mănăstirii Vatoped și realizat după o rețetă de veacuri, păstrată și respectată cu deosebită atenție.

Plantatia de maslini veche de secole este formata din 4000 de radacini, vechi de pana la 800 de ani. Exista, de asemenea, plantatii moderne de maslini cu alti 4000 de maslini.

In livada de maslini a manastirii se folosesc procese moderne si inovatoare de productie, cum ar fi compostarea tuturor reziduurilor presei de masline, deoarece in manastire nu sunt permise ingrasaminte chimice.

Recoltarea maslinelor se face manual, asa cum se obisnuieste de sute de ani. Nivelurile de polifenoli sunt peste media Uniunii Europene si, in combinatie cu vitamina E, ofera mai multa protectie impotriva oxidarii lipidelor din sange.

Uleiul de masline extravirgin este acum recomandat de medicina moderna, datorita ingredientelor sale valoroase care ofera sanatate, sanatate si longevitate.

Maslinele sunt culese cu grija de catre parinti si in aceeasi zi ajunge la presa. Urmeaza procesul presarii la rece, destul de costisitor, insa reflectand garantia calitatii superioare a uleiului de masline extravirgin, timp in care uleiul este verificat si testat cu deosebita atentie. Apoi uleiul este ambalat si depozitat in cele mai bune conditii.

Calitatea excepțională a uleiului de măsline de la Mănăstirea Vatoped a fost apreciată în mai multe rânduri de specialiști din întreaga lume, iar în anul 2019-2020 a fost medaliat cu aur la concursurile internationale.


Presat la rece, prin mijloace mecanice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Ulei de masline extravirgin, presat la rece, Mananastirea Vatoped 5l

  • 482,00 Lei


Etichete: produse manastiresti