Așa cum Trupul are nevoie de hrană sănătoasă și Sufletul are nevoie de Adevăr!
Promovăm calitatea și micii producători care manufacturează, în cantitați mici, produse 100% naturale!

Comenzi telefonice:
0768 109 520

0 Cosul meu

Quality Natural

Compania noastră, Quality Natural SRL, își are sediul în inima Bucovinei, localitatea Valea Putnei și produce specialităţi din păstrăv. Fabrica duce mai departe tradiţia locală de prelucrare a păstrăvului prin afumare.

Este construită cu fonduri europene și deţine cea mai bună tehnologie germană. Valeputna, brandul Premium sub care ne comercializăm produsele, este un tribut adus primei păstrăvării din România – înfiinţată aici în 1896 sub denumirea de "Valeputna Fischbruthutte" – și artizanilor cărora le datorăm secretele reţetei de afumare.

În Valea Putnei a fost inventată delicatesa locală cunoscută sub numele de Cobză, păstrăv afumat cu conuri de brad și lemn de fag, îmbrăcat în cetină de brad și legat cu nuiele de alun.

Povestea spune că aceasta a fost inventată în 1927 cu ocazia petrecerii date la Castelul Regal din Poiana Iţcani (situat pe Valea Putnei) în cinstea Încoronării Majestăţii Sale, Regele Mihai.

Premii

1. Golden Star Great Taste Award, Marea Britanie, 2017 pentru păstrăvul afumat. “It is a simply great taste! Truly delicious!” Aceasta este descrierea Păstrăvului Afumat Valeputna făcută de către juriul de specialist de la Great Taste.

2. Golden Stars Superior Taste Award, Bruxelles, 2016 pentru tartinabila Trutta Dux. Este făcută pe baza unei reţete unicat ce conţine păstrăv afumat cu lemn de fag, conuri de brad și seminţe de ienupăr, combinat cu brânză locală Bio, smântână și condimente.

3. Silver Award granted by MONDE SELECTION, International Quality institute, Valencia 2018 pentru tartinabila Trutta Dux.

4. A’Design Award for Smoked trout packaging, Museo del Design, Italia, 2021 pentru lucrarea de design a brandului ValePutna 5. Certificare ecologică RO-ECO-018 pentru producția și comercializarea de păstrăv ecologic și specialități din păstrăv ecologic, emis de Austria Bio Garantie GmbH Enzersfeld- Sucursala București (RO-ECO-018), conform contractul încheiat în aprilie 2017 cu unitatea de certificare, anterior menționată.

Cobza din pastrav afumat Valeputna
File afumat din pastrav, ValePutna
Gourmandise cu sos de champagne, ValePutna
Gourmandise cu trufe, Valeputna
Pastrav afumat Bio, ValePutna
Pastrav afumat, ValePutna
Pastrav craiesc BIO de Bucovina, Valeputna
Sburatoru`, pastrav afumat ValePutna
Afişare 1 - 9 din 19 (3 pagini)