Așa cum Trupul are nevoie de hrană sănătoasă și Sufletul are nevoie de Adevăr!
Promovăm calitatea și micii producători care manufacturează, în cantitați mici, produse 100% naturale!

Comenzi telefonice:
0768 109 520

0 Cosul meu
  • Miere poliflora, Institutul apicol, 500g

Mierea este o sursă naturală de carbohidraţi direct şi complet asimilabili, scutind organismul de efort în actul digestiei, ce susține necesităţile energetice ale organismului, conferind rezistență la oboseală, dar și un randament mental mai bun.

Pe lângă zaharuri, se regăsesc și elemente nutritive (minerale, vitamine, aminoacizi liberi și enzime) necesare funcționării optime a organismului uman. Prezența vitaminelor (B1 ,B2, B6, vitamina P, vitamina H, vitamina C, acidul pantotenic, provitaminele A și vitamina K), mineralelor (calciul, magneziu, potasiu etc.) și antioxidanților în miere o recomandă în cazurile de astenie, în stările de convalescență și în susținerea imunității.

Consumul de miere se recomandă oricărei categorii de vârstă: în cazul copiiilor favorizează absorbția calciului în oase în perioada de creștere și dezvoltare, împiedicând apariția tulburărilor de creștere; în cazul vârstnicilor reduce riscul apariției fracturilor, contribuind la menținerea sănătății sistemului osos și la o recuperare mai rapidă post-fracturi; adultului activ îi asigură echilibrul optim de vitamine, minerale și carbohidrați necesar în perioadele de surmenaj și efort fizic și intelectual intens.

Mierea polifloră provenind din nectarul mai multor specii florale, manifestă o activitate enzimatică complexă prin varietatea în fermenți (enzime) ce facilitează procesul digestiv, asigurând un mediu optim pentru dezvoltarea microflorei intestinale benefice.

Mierea polifloră se numără printre sortimentele de miere ce prezintă o cantitate însemnată de substanțe minerale, unele dintre ele (potasiu, selenium, fier, mangan) asigurând necesarul zilnic recomandat.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Miere poliflora, Institutul apicol, 500g

  • 26,00 Lei


Etichete: miere poliflora